2012. december 26., szerda

Best of Glee I.

Feltételezem, nem sokan nézitek a Glee c. sorozatot, nekem az egyik nagy kedvencem. A sztori dióhéjban: egy gimnáziumban néhány tehetséges, de népszerűtlen, mondhatni kiközösített fiatalból összeáll egy kóruscsapat egy mérhetetlenül idealista és naív tanár vezetésével. Folyamatosan létszámproblémákkal küzdenek, a menő arcok titokban járnak hozzájuk énekelni, mivel egyik tag sem a legszerencsésebb alkat, magánéletben is mindenféle zűrök vannak. A sztárénekesük, Rachel (Lea Michele) kislánykorában a fejébe vette, hogy ha törik, ha szakad, ő ebből az ohio-i kisvárosból lesz világsztár - ő motiválja a kis csapatot, akik évről-évre egyre tovább jutnak az országos kórusversenyen. 

A lenti 3 videó abból a részből van, ahol az országos döntőben küzdenek a győzelemért. Glee Season 3, Episode 21 - The Nationals

Ha valaki a díjakra ugrik: a sorozat eddig 4 Golden Globe díjat zsebelt be, 2010-ben és 2011-ben is a legjobb sorozat lett vígjáték és musical kategóriában, illetve két mellékszereplőjét is díjazták már. 

Nincsenek megjegyzések: